Izleti

Izleti nisu samo "putovanje od točke do točke i natrag".
Izleti su stjecanje iskustva i doživljaja koji često ostanu doživotno u sjećanju kao prelijepa životna uspomena.
Rezervirajte vaš izlet preko naše web stranice i " doživite vaše novo iskustvo".

 

Nacionalni park Krka

Sa svojih sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 242 m, rijeka Krka je prirodni i krški fenomen. Zbog iznimne prirodne, znanstvene i kulturne vrijednost proglašena je nacionalnim parkom 1985. godine.

Rafting na Cetini

Cetina je rijeka sa mnoštvom brzaca i malih slapova ,ali i sa mirnim dijelovima. Svojom ljeptom i bistrinom i kraškom okolinom Cetina predstavlja idealno područje za aktivni odmor. Oprema za rafting podliježe standardima IRF-a (Svjetske rafting federacije).

Dalmatinska seoska domaćinstva

Na mnogim očuvanim seoskim domaćinstvima tradicionalne mediteranske kamene gradnje u mogućnosti ste kušati tradicionalna dalmatinska jela i domaća vina te ostale domaće proizvode.

Nacionalni park Plitvice

Nacionalni park Plitvice jedan je od najposjećenijih parkova prirode u Hrvatskoj, a zasigurno najpoznatiji. Na stotine tisuća posjetitelja godišnje dolazi vidjeti ovaj očuvani eko sustav skoro netaknut od ljudske ruke.

Gastro Dalmacija

Izlet za goste koji žele doživjeti gastronomsku ponudu Dalmacije u punom sjaju. Kombinacija užitka u vinskoj ponudi te gastro ponudi seoskog dalmatinskog gospodarstva.

UNESCO gradovi Split i Trogir

Dioklecijanova palača u Split najveća je i najbolje sačuvana kasnoantička palača na svijetu. Povijesna jezgra grada Trogira jedinstveni je spomenik kulture i stoga je 1997. godine upisana u UNESCO-vu Listu svjetske baštine.

Kayaking

Uživanje u prirodi i u morskom zraku na jedinstveni način, veslajući na moru.

Modra špilja Vis i otok Hvar

Izlet na otoke Vis i Hvar. Jedni od najljepših otoka u Hrvatskoj i destinacije koje se nalaze na svim promotivnim alatima kad se reklamira hrvatski turizam.