Nacionalni park Krka

Nacionalni park Krka
Nacionalni park Krka najveći su i najpoznatiji slapovi u Dalmaciji i smješteni su u neposrednoj blizini Šibenika. Sa svojih sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 242 m Krka je prirodni i kraški fenomen. To je prirodni i očuvani eko sustav skoro netaknut od ljudske ruke i kao takav postaje nezaobilazna destinacija za sve koji posjete Šibenik i njegovu okolicu. Slapovi Krke sa obiljem tekuće vode, riba i vodenog bilja pružaju svakom posjetitelju nezaboravan doživljaj prirodne ljepote. Otok Visovac sa franjevačkim samostanom iz 15. stoljeća je zaštitni identitet Nacionalnog parka, a prirodni fenomen Roški Slap ostaviti će svakog posjetitelja bez daha.

 

 

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

NP Krka sa brodom iz Primoštena

Izlet u nacionalni park Krka sa polaskom iz Primoštena. Krstarenje šibenskim arhipelagom uz prolaz kraj tvrđave sv. Nikole, kanala sv. Ante i panoramu grada Šibenika te grada Skradina na ušću rijeke Krke.


Pregledaj

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

NP Krka brodom iz Vodica-BASIC PAKET

Polazak izletničkim brodom iz Vodica. Vožnja arhipelagom između Srime i otoka Prvića prema Kanalu sv. Ante. Plovidba zaštićenim krajobrazom prema kanala sv. Ante i povijesnim Šibenskim zaljevom. Razgled atrakcija u kanalu i zaljevu s jedinstvenim panoramskim pogledom na grad Šibenik i dva spomenika UNESCO-a, katedralu sv. Jakova i tvrđavu sv. Nikole, morskog čuvara grada. Prikupljanje i degustacija dagnji iz lokalnog uzgajališta. Nastavak plovidbe ušćem rijeke Krke, preko Prokljanskog jezera i dalje kanjonom do Skradinskog buka, najvećeg i vodom najbogatijeg slapa rijeke Krke. Pristajanje u Nacionalnom parku uz slobodno vrijeme za obilazak, posjet atrakcijama i odmor. Povratak u Vodice.


Pregledaj

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

NP Krka brodom iz Vodica - PREMIUM PAKET

Polazak iz Vodica. Vožnja arhipelagom između Srime i otoka Prvića prema Kanalu sv. Ante. Plovidba zaštićenim krajobrazom prema kanala sv. Ante i povijesnim Šibenskim zaljevom. Razgled atrakcija u kanalu i zaljevu s jedinstvenim panoramskim pogledom na grad Šibenik i dva spomenika UNESCO-a, katedralu sv. Jakova i tvrđavu sv. Nikole, morskog čuvara grada. Prikupljanje i degustacija dagnji iz lokalnog uzgajališta. Nastavak plovidbe ušćem rijeke Krke, preko Prokljanskog jezera i dalje kanjonom do Skradinskog buka, najvećeg i vodom najbogatijeg slapa rijeke Krke. Pristajanje u Nacionalnom parku uz slobodno vrijeme za obilazak, posjet atrakcijama i odmor. Povratak u Vodice.


Pregledaj

Komentari