U potrazi za skrivenim blagom na biciklama

Teambuilding

Program:

Dolazak na mjesto polasaka u cca 09.40 h. Aperitiv sa suhim smokvama i pićem i preuzimanje bicikli. Program je zamišljen ovako: Sudionici se dijele u dvije grupe (tako da izvlače ceduljice sa imenom grupe). Svaka grupa dobija mapu sa  ucrtanom cestom i znakovima koji vode do cilja. Cilj je, uz pomoć karte i znakova na ruti, pronaći napušteno selo "Luketini". Sa svakom grupom ide po jedan vodič koji će kontrolirati da grupa previše ne odmakne od cilja (da se program ne oduži previše). Nakon što jedna od grupa stigne na cilj, drugoj se javlja (vodiču) da je natjecanje gotovo i svi skupa se upućuju u selo "  "Luketini". U samom selu ćemo održati prezentaciju i degustaciju domaćih vina i likera (momak u narodnoj nošnji Primoštena) i prirediti malo iznenađenje.Dati ćemo i nagradu grupi koja je pobijedila i utješnu nagradu poraženima. Nakon odmora i degustacije laganom vožnjom ćemo se uputiti u selo "Draga" (cca 2,5 km) na ručak.
Ručak: aperitiv dobrodošlice, plata pršut i sir, dalmatinska juha ,hobotnica i piletina ispod peke sa krumpirima, salata, desert - kava i fritule.

U cijenu uključeno:

Najam bicikli za sve sudionike, 2 pratitelja na biciklama i prateće vozilo sa rezervnim djelovima, vodič, razgled etnografske i sakralne zbirke te aperitiv, konzumacija pršuta, sira i domaćeg vina (1/2 l po osobi), jelo ispod peke (teletina sa krumpirima), desert, živa glazba!

Video!